10 idei de cadouri pentru ea ( Christmas/ New Year Gift Guide)



Ca de obicei sărbătorile de iarnă ne prind pe neașteptate. Mai ieri strângeam frunzele prin curte, azi ( deși nu avem noroc de o iarnă adevărată) ne aflăm în ultima lună a anului , „Undrea„ cum i se mai zice în popor. Zilele se scurg una după alta și devin tot mai scurte, noi tot mai obosiți , încât nu ne mai duce capul să ne gândim și la meniul de sărbătoare și la cadourile care încă nu au fost cumpărate.Vrem să le omitem pe toate și să plecăm direct în vacanța de Crăciun , undeva la munte,cât mai  departe de forfota din oraș.
  În acest blog  post, vreau să mă împart , cu unele idei de cadouri destinate genului femenin (mamă, soră, bunică, prietenă, iubită).

Toate cadourile sunt aranjate aleatoriu.


1. Bijuterii
Un colieu cu zodie, cu nume , ceva simplu , elegant și rafinat. Dacă permite starea financiară el poate fi combinat cu o pereche de cercei , astfel poate deveni un set frumos, ambalat cu elemente de Crăciun, ce i va stârni ei , zâmbetul pe buze.




2. Set pentru somn ( pijama, hălățel de baie , papuci moi de cameră)
Sunt sigură că acesta este un set universal , mai ales pentru anotimpul rece. Orice femeie , indiferent de vârstă, acasă vrea să se simtă comfortabil , gătind, făcând curat sau dormind ( uitând de tocurile înalte și haine incomode but fashionable ) .




3. Produse pentru îngrijire
Delecteaz-o cu un set de gel de duș , cremă hidratantă, body butter, spray de corp etc . O notiță importantă e să alegi corect ingredientele ce stau la bază. Caută produse fără parabeni, silicon și coloranți , și cu mirosuri plăcute persoanei în cauză, deși eu aș propune să alegeți mirosuri de iarnă , cum ar fi vanilie, mandarine, scorțișoară, cacao.



4.Placă, uscător de păr, perie rotativă, placă pentru bucle
Noi femeiele suntem pline de incertitudine. O zi suntem cu părul ondulat, o zi cu părul drept și un ”EL” nu ar vedea vreo diferență dar o ”EA” observă diferența între bucle și efect beachy waves de la km.




5. Husă pentru telefon
O metodă potrivită pentru o prietenă sau soră. Poți alege ceva personalizat, pentru a oferi originalitate cadoului.

,
6.O carte / Set de cărți
Dăruiește-i o lume nouă în care să pătrundă , dăruiește-i noi senzații , daruiește-i inspirație =DĂRUIEȘTE-I O CARTE!
 Cartea poate fi un roman , sau o carte antistress( unde de obicei sunt diferite ilustrații ce se colorează), o carte despre hobby , autobiografia unui om de succes, carte cu sfaturi, citate etc.
 În cazul în care nu ești sigur  ce să alegi , poți procura un gift card ,  ”Librarius” are astfel de oferte.



7. Cadou gen DYI (handmade)
Punctul 7 va fi apreciat îndeosebi de mame și bunici care apreciază lucrul manual și dragostea care a fost depusă la confecționarea lui.
În lipsă de timp și materie primă puteți găti ceva gustos:biscuiți, torte ( care să includă și decorații specifice de sărbătoare)
În cazul în care dispuneți de materie primă recomand să confecționați lumânări mirositoare, pernuțe decorative, rame pentru fotografii ornamentate de Crăciun, jucării pentru brad etc. Variante sunt multe, just go on GOOGLE, și alege ceva potrivit pentru tine și destinatar.



8. Cutie cu surprize
Cutia cu surprize sau Surprise box este o modalitate simplă , economă, de a dărui ceva frumos și util.
Avem nevoie de o cutie sau o boxă decorată frumos de Crăciun , de care adițional putem atârna un glob pentru brad sau o oricare jucarie pentru brad. Cutia conține obligatoriu dulciuri de tot felul . Adăugăm tot felul de mărunțișuri folositoare : rimel, ruj hidratant de iarnă, ciorăpei moi și pufoși, o cănuță ornamentată de Crăciun, ciocolată fierbinte sau ceai, tot felul de oje etc.



9. Set mănuși, căciulă, eșarfă
Set 100% de iarnă. În preferință de stil și buget putem alege mănuși de piele eco, piele naturală sau împletite. Căciulă , beretă sau pălărie. Dacă alegem pentru soră , prietenă o variantă buna sunt și căștile de iarnă, sau bandană croșetată.



10. Glob de zăpadă
Ultima idee cred că e relaționată cu mine , pentru că de mult timp îmi doresc unul.
Îmi place ideea pe care o transmite, poți agita glubulețul și în suflet ninge, indiferent de timpul de afară , poți avea mereu iarna în suflet.



Sper că citind acest post am redus ceva din griji și va-ți inspirat un pic adăugând câteva idei în lista de cadouri pentru femeile din viața voastră . 


 Să nu uităm că mai presus de toate , de sărbători este important să fim alături de cei dragi, de familie și prieteni, să împărțim cu ei amintiri plăcute și să cream altele noi.


                             Sărbători fericite!

                                                                                                                fatadelalitere.blogspot.com

Comentarii

Postări populare